OK Omega+

Je OK Omega+ z přírodních surovin?

 

Veškeré suroviny používané pro výrobu tohoto produktu jsou přírodního původu, popřípadě přírodně identické (např. vitamin E). Použité rostlinné oleje (pupalka a brutnák) jsou získávány nejšetrnějším způsobem zajišťujícím přenos účinných látek ze zpracovávaných semen do výrobku.

—————

Byl tento výrobek zkoušen?

 

Jako všechny produkty OKG je produkt registrován MZ ČR a SZÚ Praha jako doplněk stravy pod číslem OVZ-350-14.4.2006. Jeho kvalita je ověřena v laboratořích Zdravotního ústavu. Ve smyslu Zákona o potravinách je tato kvalita průběžně prověřována v akreditovaných laboratořích.

—————

Proč je OK Omega+ důležitá pro mé tělo (zdraví)?

 

Tento produkt je zdrojem esenciálních polynenasycených mastných kyselin (tzv. Omega faktor) - především gamma - linolenové. Tyto látky jsou v současných potravinách silně deficitní a tento deficit je podle posledních poznatků jednou z nejvýznamnějších příčin tzv. civilizačních chorob.

—————

Jak nejlépe OK Omega+ používat?

 

Podle posledních poznatků je nevhodnější používat ji s kvalitní bílkovinou - nejlépe mléčnou (tučný jogurt, tučný tvaroh). Její vstřebávání je nejlepší a dostane se tak nejrychleji na místo svého působení - k buňce.

—————

Můžu se, prosím, zeptat jaké množství OK Omega+ se užívá. Nikde nemůžu najít jaké množství a jak často se užívá. Jde mi o pročištění organismu. Děkuji za odpověď. Ivana K.

 

Těžiště použiti OK Omegy+ není v pročištění organizmu. Jinak typická dávka OK Omegy+ je 1-2x denně 1 čajová lžička. Použití konzultujte se sponzorem.

—————