Zdraví začíná v buňkách!

24.11.2008 20:52

 

Působení přírody na náš organismus 

 

 

Pentagram českých přírodních unikátů

Na obrázku vidíte výrobky, jaké jste ještě na českém trhu neviděli. Jsou ryze české výroby, čistě přírodní bylinné unikáty, bez chemické stabilizace. Přírodnější výrobky už být nemůžou!

Jak působí na lidský organismus?

Tyto bylinné výrobky působí na samotný základ lidského těla - buňky.

Celý lidský organismus je složen z buněk.

Buňka je tedy jako stavební a funkční jednotka našeho těla.

Buňky utvářejí tkáně, tkáně orgány a orgány utvářejí tělo.

Jsou-li buňky zdravé, jsou zdravé i tkáně a orgány, tedy i celé tělo.

Aby byly buňky zdravé, musíme jim dodávat vše potřebné pro jejich správnou a zdravou funkci.

Zde však narážíme na problém!

Potřebné živiny z běžného jídla, které denně jíme, se nedostávají k samotným buňkám.

Většina lidí žije v domnění, že když ji zdravě a k tomu i různé vitamíny i z lékárny, že jsou zdraví. Bohužel, byť se cítí zdravě, nic je nebolí, imunitní systém není správně nastaven.

To znamená, že nedokáže z běžného jídla a jiných vitamínových doplňků vstřebat a využít hodnotné látky pro buňku potřebné.

Proto je zapotřebí imunitní systém nastavit do normy, aby dokázal všechny živiny a vitamíny ze stravy využít a nepotřebné látky vyloučit z těla ven. Celý proces, transport živin k samotným buňkám je však složitý a proto ho zde nebudeme popisovat.

 

Důležité však je, že už osmým rokem mají lidé k disopzici jedinečné bylinné výrobky, které dokážou imunitní systém u každého člověka správně nastavit.

Výrobky jsou složené z těch nejlepších a nejkvalitnějších přírodních zdrojů, z oblastí na světě, které jsou ekologicky nezatížené.

Máme výrobky, které dokážou působit na samotnou lidskou buňku, dát ji do pořádku, vyčistit a ochránit před toxiny a dokážou dodávat přímo do buňky důležité složky, živiny, pro její správnou činnost.

 

Dokazují to fantastické zkušenosti tisíců lidí.

Viz reference.

—————

Zpět